Szülinapok, rendezvények

Gyerekzsúrt gyerekeknek gyerekbarát helyen a legjobb tartani! Márpedig a Vitaminiben minden a kicsik egyéniségére van szabva.

Ünnepelj, és a lebonyolítást bízd ránk!

A születésnapokat, zsúrokat a Vitamini Stáb két fővel vezényli le (létszámtól függően), nyitvatartási időn kívül (hétköznapokon 18 óra után, vagy hétvégenként). Ennek egyrészt praktikus okai vannak, hiszen a nyitásról, zárásról, dekorálásról, takarításról mi gondoskodunk. Másrészt pedig „animátorként” izgalmas, kreatív játékokkal tesszük színessé az eseményt. A szülőnek nincs más dolga, csak fényképezni és együtt kacagni a gyerekekkel.

Kreativitás, az Ünnepeltre szabva!

Rengeteg játék van a tarsolyunkban, de szeretjük, ha az esemény előtt beszélgethetünk az Ünnepelt érdeklődési köréről. Így Őt és kis barátait egy igazi álomvilágba repíthetjük el! Volt már többek közt kacsás, dinoszauruszos, lovacskás, repülős, vulkános, hajós születésnapunk, bábelőadást is rittyentettünk, de bármilyen új ötletre nyitottak vagyunk, szeretjük a kreatív kihívásokat!

Idő, idő, idő!

Minél előbb vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a kiszemelt nap biztos, hogy szabad legyen! A zsúr előtt két héttel már hasznos tudni, hogy milyen koncepcióban gondolkodjunk. Azon túl, hogy egyénre szabott ötletekkel állunk elő, sok eszközt, játékot magunk készítünk.
Ha szeretnétek egyéni dekorációt, az a zsúr előtt három-négy  nappal hozzátok be a Vitaminibe!

Árak

A születésnapi zsúr ára: 35 000 Ft (max.10 gyermek esetén). Annak sincs akadálya, hogy nagyobb gyermeksereggel érkezzetek, ebben az esetben a 10 fős létszám felett gyermekenként plusz 3000 Ft-ot számítunk fel!  Magasabb gyermeklétszámnál, ha indokolt, több felnőttet is bevetünk.
Az árak a helyszínbérletet,  a szórakoztató pedagógust és segítőjét, a takarítást, az előkészületekte (pl. eszközkészítés, tereprendezés, énekek, mondókák, közös játékok, akár bábelőadás előkészítése) tartalmazzák! A torta, a rágcsálnivaló, az üdítők nincsenek az árban. Igény esetén azonban ezek beszerzésében is szívesen segítünk.